Tolóajtó vasalatok

A tolóajtók napjainkban egyre növekvő népszerűségnek örvendenek. Ez köszönhető egyszerű felépítésüknek és praktikus, sokoldalú használhatóságuknak. A felső felfüggesztésű C sín és csapágyazott kocsik segítségével könnyen mozgathatóak a kisebb beltéri ajtók és a nagy tömegű ipari tolóajtók is. A helyes vasalat megválasztásával nem okoz gondot egy 3000 kg súlyú hangárajtó nyitása sem.

A toló kivitelek mellett harmonika rendszerű és mobil válaszfal kialakítási lehetőség teszi teljessé a kínálatot. A különböző típusok bővebb leírásához és az alkatrészválaszték megismeréséhez kattintson a termékképekre.

Konvejorpálya

A nehéz alkatrészek mozgatása megnehezíti mindennapi munkavégzést? A Niko konvejorpálya rendszerek költséghatékony és praktikus megoldást kínálnak a termelési munkafolyamatok megkönnyítéséhez!

A Niko konvejorpályák számos helyen alkalmazhatóak, ahol felsőpályás kézi anyagmozgatásra van szükség. A különböző ívek, irányváltók és kereszteződések számos variációjával bármilyen pályavezetés kialakítható. A csatolt pályatervvel megvalósítható a kocsik helyes megvezetése, ami biztosítja a pontos tehermozgatást. Ez csökkenti annak a lehetőségét, hogy a munkafolyamat alatt megrongálódjon a rakomány. A Niko konvejorpályák egyszerűen üzembe helyezhetőek és kevés karbantartást igényelnek. Az üzembehelyezés után két hónappal ajánljuk a csatlakozási pontok rögzítésének ellenőrzését, későbbiekben évenként egyszeri átvizsgálását.
Igény esetén motoros segédhajtással ill. meghajtással is kiegészíthető.

Darupálya

A különféle darupálya rendszerek egy modern termelő kis- és nagyvállalat nélkülözhetetlen „munkatársai”. Segítségükkel könnyíthetők és gyorsíthatók a munkafolyamatok. Használatuk jelentős termelékenység növekedést eredményez. A könnyűszerkezets darupálya kézi és motoros mozgatású változatban rendelhető. A konzoldaru kisebb alkatrészek pontos anyagmozgatását teszi lehetővé. A teleszkópos daruk segítségével a munkatrület szélétől távolabbi helyről is megemelhetőek az alkatrészek. A darukhoz elektromos láncos emelők is rendelkezésre állnak, igény szerint rádió távirányítás teszi teljessé a rendszert.

A darupálya típusok bővebb leírásához és az alkatrészek megismeréséhez kattintson a termékválasztékra.

Szállító rendszerek

Az energiaellátó rendszerek elsősorban elektromos láncos emelők, motoros meghajtások és szerszámok elektromos vezetékeinek mozgatását segítik. A tömlőszállító rendszerekkel pneumatikus levegőtömlőket vagy locsolóslagokat is mozgathatunk úgy, hogy a tömlők ne akadályozzák a munkavégzési folyamatokat.

A Szerszámfelfüggesztő rendszer használatával mindig elérhető helyre kerülnek a munkaasztaloknál lévő pneumatikus vagy elektromos szerszámok, így növelve a termelékenységet.

A termékkínálatot a leesés elleni védelmi rendszerhez használandó sínpálya teszi teljessé. Használata megakadályozza a magasban munkát végző dolgozók véletlenszerű lezuhanását.