Szaktanácsadás

Kollégáink folyamatosan fejlesztik tudásukat és tapasztalataikat külföldi gyári továbbképzéseken, hogy a lehető legmegfelelőbb megoldást kaphassa tolóajtó vagy szállítópálya rendszeréhez.

Helyszíni felmérés

Az egyszerűbb ajtókhoz, kapukhoz való vasalatokra a felmérőlap alapján tudunk javaslatot és ajánlatot adni. A szállítópálya rendszerek bővebb egyeztetést ill. személyes megbeszélést is igényelnek. Amennyiben segítségre szorul, keresse kollégáinkat, akikkel leegyeztetheti a felméréshez szükséges további teendőket.

Kiszállítás

A vasalatok kisebb alkatrészeit egy személyautóban el tudja szállítani. A szálban megrendelt hosszabb akár 6 m-es síneket tetőcsomagtartóval vagy teherautóval lehet csak szállítani. Igény esetén ezeket az alkatrészeket szállító partnereinkkel el tudjuk küldeni az ország bármelyik településére.

Szerelés

A tolóajtó vasalatokat az összeszerelési útmutató alapján egyszerűen össze lehet állítani, míg a konvejor- vagy darupálya alkatrészek bonyolultabb szerelést is igényelhetnek. Természetesen szükség szerint a Niko vasalatok összeállításához kivitelező partnereink is tudnak segíteni.

Javítás

A Niko alkatrészek garanciális vagy garancián túli javítását ill. cseréjét is vállaljuk.
A részletekkel kapcsolatban keresse vevőszolgálatunkat.