gyfk

Mennyibe kerül a pálya métere?

Az árakat a konkrét nyomvonal és fontosabb paraméterek ismeretét követően tudjuk kalkulálni. Ez azért van mert egy pálya sokféle alkatrész tartalmaz, melynek megváltoztatása lefelé és felfelé is jelentős árváltozásokat eredményezhet pl. tartókonzolok típusa, váltók száma és működtetése, kocsik száma stb.

Mennyi a szállítási határidő

A Magyarországon gyakrabban használandó tolóajtó és harmónikaajtó alkatrészek budapesti raktárkészletünkön megtalálhatóak.

A konvejor és darupályák egyedi pályavezetésük és alkatrészigényük miatt mindig a megrendelő igényei szerint készülnek, ezért ezek alkatrészeit csak a jóváhagyott műszaki tervek után készíti el a gyár. A gyártási határidő általában a megrendelés és az előleg beérkezésétől számított 4-6 hét.

Kiszállítást vállalnak?

Amennyiben nem tudja személyesen átvenni a megrendelt terméket, akkor lehetősége van kiszállítást is kérni.

A kisebb csomagok kiszállítását és a 2 métert meg nem haladó sín/szálanyag hosszt futárszolgálattal tudjuk küldeni Magyarország egész területére.

A nagyobb csomagokat, melyek raklapos árut vagy 2 métert meghaladó sínt/szálanyagot tartalmaznak mennyiség és súly függvényében gyűjtőfuvarral vagy egyedi szállítással tudjuk kiszállítatni.

error: A tartalom védett !!